Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - BCAA - BRANCHED CHAIN AMINO ACID CAPSULES - 200 KAPSZULA (HG)

Új termék

Elágazó láncú aminosavak, könnyen lenyelhető kapszula formájában.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎

Egyéb információ

A Reflex Nutrition BCAA edzés előtt és után történő fogyasztásával fokozható a nitrogén visszatartás és a protein-szintézis mértéke, csökkenthető az edzések során történő izom-degradáció, és növelhető a teljesítmény.

A BCAA aminosavak a készítményben szabad formában, optimális arányban, B6 vitaminnal kiegészítve vannak jelen. 

Adagolás:

6 kapszula 30-40 perccel edzés előtt, 6 kapszula közvetlenül utána

Összetétel:

62435.jpg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.