Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

DYMATIZE - SUPER AMINO 6000 - 180 TABLETTA (ND)

Új termék

A Dymatize Super Amino 6000 egy extra magas minőségű aminosav formula, a legmagasabb biológiai értékű forráskból.

Bővebb leírás

4 400 Ft‎

Egyéb információ

A Dymatize Super Amino 6000 egy extra magas minőségű aminosav formula, a legmagasabb biológiai értékű forrásokból, a legtisztább tejsavó fehérje izolátumból, tejsavó koncentrátumból és szabad aminosavakból.

Az aminosavak a test építőkockái, amelyek elengedhetetlenek a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásához és az izomfehérje színtéziséhez. Az aminosav kiegészítés segít az izomzatot alkotó fehérjék megóvásában, a katabolikus folyamatok megakadályozásában és az anabolizmus megindításában, az intenzív edzés utáni regenerációban.

A Dymatize Super Amino 6000 a legerősebb aminosav termék a piacon, adagonként 4800mg kiváló minőségű esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmaz. A Dymatize Super Amino 6000 az a formula amire céljaid eléréshez szükséged van!

Adagolás:

Fogyassz 4 tabletta Dymatize Super Amino 4800-at naponta 3-szor, bőséges mennyiségű folyadékkal. A maximális hatékonyság érdekében étkezések között, rögtön edzés után vagy közvetlen lefekvés előtt fogyaszd

Összetétel:

Amount Per 3 Caplets:

% Daily Value*

Calories

10

 

Calories From Fat

0

 

Protein

3g

6%

TYPICAL AMINO ACID

 

PROFILE PER DAILY SERVING

 

ESSENTIAL AMINO ACIDS

 

Leucine (BCAA)

575mg

 

Isoleucine (BCAA)

313mg

 

Valine (BCAA)

313mg

 

Histidine

154mg

 

Lysine

441mg

 

Methionine

127mg

 

Phenylalanine

355mg

 

Threonine

266mg

 

Tryptophan

74mg

 

CONDITIONALLY ESSENTIAL

 

Glutamine & Precursors

1mg

 

Arginine

339mg

 

L-Cystine

75mg

 

Glycine

166mg

 

Tyrosine

276mg

 

NON-ESSENTIAL AMINO ACIDS

 

Aspartic Acid

555mg

 

Alanine

221mg

 

Proline

440mg

 

Serine

322mg

 

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

other ingredients: Super Amino Whey-Casein Protein Complex (Milk Protein Isolate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Micellar Casein, Nutrateric® Casein), Nutralys® Pea Protein Isolate, Brown Rice Protein Isolate, Branched Chain Amino Acids (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Arginine, L-Glutamine), Maltodextrin, Stearic Acid, Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium, Calcium Carbonate, Silicon Dioxide, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polydextrose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Medium Chain Triglycerides, Ethylcellulose, Ammonium Hydroxide, Oleic Acid, Sodium Alginate, Lecithin (Soy).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.