Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

DYMATIZE - BCAA COMPLEX 2200 - BRANCHED CHAIN AMINO ACIDS - 400 KAPSZULA

Új termék

Gyógyszerészeti tisztaságú elágazó láncú aminosav formula.

Bővebb leírás

9 800 Ft‎

Egyéb információ

2200 mg gyógyszerészeti tisztaságú elágazó láncú aminosav formulát tartalmaz, mely a leucin-izoleucin-valin tökéletes 2:1:1 arányú keverékét adva fokozza az edzés közbeni energiaszintet, segíti az intenzív edzések okozta katabolikus folyamatok megelőzését, gyorsítja a regenerálódást, valamint a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint maximalizálja a fehérje-szintézis és nitrogén visszatartás mértékét!

A Dymatize BCAA Complex 2200 emellett nemcsak ezen aminosavakat, az aminosavak felhasználásához nélkülözhetetlen ko-faktorokat biztosítja, de a maximális hasznosulás elérése érdekében elnyújtott felszívódású formula.

Adagolás:

Fogyassz napi 4 kapszula BCAA Complex 2200-át. Az optimális eredmények éérdekében, fogyassz 2 kapszulát 45-60 perccel edzés elõtt és 2 kapszulát 15-30 perccel edzés után

Összetétel:

Serving Size 4 Capsules

Servings Per Container 50/100

Amount Per Serving

Daily Value*

Vitamin C

10mg

17%

Riboflavin

1.7mg

100%

Vitamin B6

1.5mg

75%

L-Leucine

1100mg

**

L-Isoleucine

550mg

**

L-Valine

550mg

**

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
** Daily Value (DV) not established.

Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.