Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER TRACK - SUPER AMINO - FULL SPECTRUM AMINO ACID - 120 KAPSZULA (SI)

Új termék

A Super Amino a legmagasabb biológiai értékű tejsavó proteinkivonatból készült.

Bővebb leírás

2 700 Ft‎

Egyéb információ

Elfogyasztása után a Super Aminoban található aminosavak a lehető leggyorsabban eljutnak az  izomzatba, így a fejlődéshez szükséges aminosavak azonnal rendelkezésre állnak.  

A Super Amino tökéletesen pótolja az edzés alatt elhasználódott aminosavakat, és egyben jelentősen hozzájárul a regenerálódáshoz, valamint a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásához, ami azt jelenti, hogy az izomzat folyamatosan anabolikus (izomépítő) állapotban marad.

A Super Amino könnyen emészthető aminosavakat tartalmaz, melyek nem terhelik le a szervezetet és a felszívódásuk a legoptimálisabb.

Adagolás: Fogyassz 6 kapszulát edzés előtt!

Aminosavak

 

 100 g

L-alanin

4000 mg

L-arginin

2800 mg

L-aszparginsav

2600 mg

L-cisztein

2000 mg

L-glutamin

17900 mg

L-glicin

2500 mg

L-hisztidin*

3000 mg

L-izoleucin*

3400 mg

L-leucin*

900 mg

L-lízin*

8000 mg

L-metionin*

3200 mg

L-fenilalainin*

1500 mg

L-prolin

1800 mg

L-szerin

2500 mg

L-trenoin*

3700 mg

L-triptofán*

1900 mg

L-tirozin

5700 mg

L-valin*

4500 mg

* esszenciális aminosavak


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.