Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER TRACK - SUPER TAURINE - IMPROVES ENERGY PRODUCTION - 90 KAPSZULA (SI)

Új termék

A glutamin után a taurin fordul elő legnagyobb mennyiségben az izmokban, így érthető, hogy létfontosságú, hogy elegendő taurin álljon az izomsejtek rendelkezésére a megfelelő fejlődéshez.

Bővebb leírás

2 600 Ft‎

Egyéb információ

Testépítők és nehézatléták vonatkozásában a taurin egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy „inzulin-szerű” hatása van, ami azt jelenti, hogy növeli a glükóz és az aminosavak anyagcseréjét.

Kutatások kimutatták, hogy a taurin aktív szerepet tölt be az úgynevezett sejttérfogat növelésben is (ennek a folyamatnak köszönhető az izmok látványos domborodása), továbbá növeli az izomsejtekben a protein szintézist, minek következtében több aminosav hasznosul.

Tesztek szerint napi háromszori minimum 500 mg taurin bevitele segít megelőzni az izmok leépülését.
Biokémikai besorolás szerint nem esszenciális aminosav a taurin, mégis egyes esetekben, amikor az izomzat az átlagnál jóval fejlettebb, létfontosságú, hogy elegendő álljon belőle rendelkezésre.
Intezív sportolás és testmozgás csökkenti a szervezet taurinszintjét, így azt feltétlenül pótolni kell.

  • Ideális esetben napi 1-2 gramm taurint ajánlott bevinni, lehetőleg edzés előtt kapszulás formában.
  • Használatával azt fogjuk tapasztalni, hogy feszesebbek az izmok, gyorsabban és könnyebben regenerálódnak, továbbá lendületesebben megy az edzés.

Adagolás: napi 1 adag (2 kapszula) edzés előtt 30 perccel

Összetevők:

 

1 kapszula

1 adag

Taurin

 600 mg

1200 mg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.