Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - GHR-X - ARGININE, ORNITHINE, LYSINE - 90 KAPSZULA (GH SURGE)

Új termék

Arginin, Ornitin, Lizin

Bővebb leírás

3 300 Ft‎

Egyéb információ

Az l-arginin a nitrogén-oxid (NO) egyetlen előanyaga, de fontos előanyaga egyben a kreatinnak is. Az arginin táplálék-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és a testépítők körében. A mi klasszikus arginin, ornitin, lizin aminosav-kombinációnk is nagy népszerűségnek örvend!

Adagolás:

3 db GHR-X kapszula bevétele ajánlott lefekvés előtt. További 3 db kapszula fogyasztandó edzést megelőzően, üres gyomorra. A kívánt hatás elérése érdekében a kapszulákhoz 2 g L-glutamin por kombinációja javasolt.

Összetétel:

Kiszerelés: 90 kapszula – 30 adag 
Egy adag: 
3 kapszula
3 kapszula3 kapszula
L-arginin HCl1050 mgL-lizin HCl525 mg
L-ornitin HCl525 mg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.