Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - G-BOMB 2.0 - MULTI-COMPONENT GLUTAMINE MATRIX - 308 G

Új termék

TÖBB KOMPONENSŰ GLUTAMIN MÁTRIX

8 HATÓANYAG - TÖBBFÉLE GLUTAMIN - AKG - BIOPERINE - CUKOR- ÉS ASZPARTAM-MENTES!

Bővebb leírás

6 050 Ft‎

Egyéb információ

Az l-glutamin - ami széles körűen ismert és népszerű mint sport táplálék-kiegészítő - a legnagyobb arányban előforduló aminosav az emberi vérben, és nagy szükség van rá az egész testben. A glutamin feltételesen esszenciálissá válhat bizonyos helyzetekben, ideértve az intenzív fizikai edzés alatti és utáni időszakot, amikor a test nem tud elegendő glutamint szintetizálni. Ez a feltételesen esszenciális aminosav biztosítható étkezési fehérje bevitelével és táplálék-kiegészítőkkel.

A G-BOMB egy több komponensű fejlett glutamin mátrix, ami különböző glutaminokat és más hatóanyagokat biztosít ebből a ,,családból". A glutamin a glutamáton keresztül alfa-ketoglutaráttá konvertálódik, a test egyik energia-termelő ciklusa, a Krebs-ciklus egyik alapvető komponensévé. Formulánk közvetlenül is szolgál AKG-vel, alfa-ketoglutaráttal.

A komplex G-BOMB formula a következő előnyöket nyújtja:

Hozzájárul

  • a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez,
  • a normál aminosav- szintézishez,
  • az immunrendszer normál működéséhez,
  • a normál vérképződéshez,
  • a normál homocisztein anyagcseréhez,
  • a normál pszichológiai működéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Adagolás: Egy adagot 300 ml hideg vízzel keverj el és fogyassz el egyet edzés előtt 30 perccel, valamint rögtön edzés után is. A G-BOMB 2.0 hasznos lehet a nap számos más időpontjában is, például lefekvés előtt.

A G-BOMB 2.0 egy cukor- és aszpartám mentes formula!

SUPPLEMENT FACTS
Serving size: 14 g (approximately 1 scoop)
Amount per servingRDA%*
Calories14+
Sugars0+
Total Carbohydrates3.5 g+
Folic Acid30 mcg15%
Proprietary "G-BOMB"10.050 mg+
matrix
- Micronized L-Glutamine, L-Alanine,L-Glutamine, L-Glutamic Acid, AKG (Alpha-Ketoglutarate), Pteroyl-L-Glutamic Acid
- Auxiliary Complex: Citrus Fruit extract (Naringin), Bioperine(R)

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.

Ingredients:

ice tea: L-Glutamine, Maltodextrin, Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Flavoring (Black Tea, Lemon), Coloring (Gold), Citrus Fruit extract, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Bioperine(R) (Piper nigrum extract), Folic Acid.
Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.