Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OLIMP SPORT NUTRITION - GLUTAMINE XPLODE POWDER - 500 G (HG)

Új termék

A VILÁG LEGINNOVATÍVABB GLUTAMIN MÁTRIXA!

Bővebb leírás

8 600 Ft‎

Egyéb információ

A GLUTAMINE XPLODE az izomépítés és sportteljesítmény fokozása szempontjából kritikus L-glutamin és L-leucin optimális dózisával és arányával, L-cisztein, szelén és C-vitamin hozzáadásával egy olyan innovatív szuper fejlett formulát képez (PureWay-C(R)), amely biztosítja a magas szintű glutation szintézist, valamint a B6, B12- vitaminok a folsav és a niacin komplex segítségével gyorsítja az edzés utáni regenerációt és száraz izomtömegnövekedés.

Miért is olyan fontos az L-glutamin pótlása az izmaid fejlődéséhez?

Az L-glutamin egy kiemelt aminosav minden sportoló számára, lévén izomzat aminosav állományának több mint 60%-át adja, emellett a glutamin jelenti az enterociták (bél sejtek), és a limfociták (fehérvérsejtek egy típusa) elsőrendű tápanyagát. A glutamin így nélkülözhetetlen emésztőrendszer, az immunrendszer és az izomrendszer egészséges működéséhez. Tekintettel egyedülálló szerepére a szervezet fehérje és nitrogén forgalmában, a glutamin számos anyagcsere folyamatban vesz részt, így az izomszövet építése és degradációjának blokkolása mellett, a növekedési hormon elválasztás szabályozásában, a sav-bázis egyensúly fenntartásában, emésztőrendszerünk és immunrendszerünk működésének optimalizálásában.

A GLUTAMINE XPLODE VIT-A-MIN SUPERCHARGE formulával az L-glutamin gyakorlatilag tökéletes felszívódása és hasznosulása érhető el, mely így sosem látott hatékonysággal támogatja a szervezet anabolikus folyamatait, miközben blokkolja az izomleépülést! A GLUTAMINE XPLODE egy forradalmian új, innovatív fejlesztés a tested tökéletes metabolizmusáért - ez gyógyszer tisztaságú szabad L-glutamin és ultra-modern Vit-A-MIN SuperCharge formula keveréke metabolikusan aktív vegyülettel, az L-glutamin anabolikus és antikatabolikus hatásának maximalizálására!

Adagolás: Keverj el 10 grammot 2-2,5 dl vízben, fogyaszd reggeli előtt és edzés után.

Összetevők:

Amount Per Serving

% DV

Calories

0 kcal / 0 kJ

Protein

0 g

Carbohydrates

0 g

of which sugars

0 g

Fat

0 g

of which saturated fatty acids

0 g

Fibre

0 g

Sodium

0,06 g

L-glutamine

5,5 g

L-leucine

1,5 g

L-cysteine

0,25 g

Selenium

55 ug (*100%)

Niacin

16 mg (*100%)

Vit. B6

1,4 mg (*100%)

Vit. B12

2,5 ug (*100%)

Folic acid

200 ug (*100%)

Vit.C (PureWay-C(R))

80 mg (*100%)

+ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet 
** Daily Value (DV) not established

Ingredients: 55% L-glutamine, 19% Vit-A-min Supercharge (15% L-leucine, 2,5% cystine, 1,1% vit.C (microencapsulated L-ascorbic acid (PureWay-C(R))), citrus bioflavonoids, 0,2% niacin (nicotinamide), 0,1% sodium selenite, 0,03% vit. B12 (cyanocobalamin), 0,02% vit. B6 (pyridoxine hydrochloride), 0,002% pteroylmonoglutamic acid - folic acid), aromas, acidity regulators - citric acid, sodium citrate; thickener - acacia gum, sweeteners - acesulfame K, sucralose, colour: riboflavin for lemon flavor, beta-carotene for orange flavor


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.