Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OLIMP SPORT NUTRITION - BCAA XPLODE POWDER - 500 G

Új termék

ADAGONKÉNT 6000 MG GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ  BCAA ÉS 1000 MG L-GLUTAMINE!

Bővebb leírás

8 600 Ft‎

Egyéb információ

A BCAA Xplode(R) az a formula, ami végre minden elvárásod maximálisan kielégíti! A legmagasabb minőségű gyógyszerészeti tisztaságú, mikronizált aminosavak, klinikailag igazolt dózisa, egy pokolian finom és tökéletesen instant formulában!

A BCAA Xplode(R) megadózisú keveréke adagonként 6000 mg elágazó szénláncú aminosavval (BCAA) árasztja el izmaid! Az elágazó szénláncú aminosavak izmaink alapvető építőkövei, azok vízmentes tömegének mintegy 40%-át adva! A BCAA Xplode(R) tehát olyan építőanyagokkal lát el, melyek nélkülözhetetlenek a sziklakemény izmok felépítéséhez! A szabad formájú aminosavak véráramba kerülését emellett nem lassítja az emésztés folyamata, azok instant módon gyakorlatilag azonnal a véráramba kerülnek, szemben az élelmi anyagok intakt fehérjéivel, melyek egy hosszas emésztési folyamat után válnak csupán felhasználhatóvá a szervezetünkben! Az elágazó szánláncú aminosavak tehát a bevétel után perceken belül ott vannak ahol a leginkább szükség van rájuk: a DOLGOZÓ IZMOKBAN! Az izmokba kerülve pedig blokkolják a katabolikus folyamatokat és direkt módon stimulálják az izomépítés folyamatát!

A BCAA Xplode(R) tehát pontosan azon aminosavakat, pontosan olyan formában, mennyiségben és arányban tartalmazza, amire izmaidnak a maximális ütemű regenerációhoz és növekedéshez szüksége van!

A BCAA Xplode(R) 6 gramm gyógyszerészeti tisztaságú szuper-mikronizált BCAA-t tartalmaz, a klinikai kutatások szerinti tökéletes 2:1:1 L-leucin, L-valin és L-izoleucin arányban, L-glutaminnal megerősítve, hogy a lehető legerőteljesebb anabolikus és anti-katabolikus komplexet alkotva maximális fordulatszámra kapcsolja az izomépítés gépezetét!

Adagolás: Keverj el 10 grammot 2-2,5 dl hideg vízben és fogyaszd edzés előtt, közben vagy után!

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Calories

0,3 kcal / 1,3 kJ

Protein

0 g

Carbohydrates

0 g

of which: sugars

0 g

Fat

<0,1 g

of which saturated fatty acids

<0,1 g

Fibre

0 g

Sodium

0 g

Branched chain amino acids BCAA *

6 g

of which: L-leucine

3 g

L-valine

1,5 g

L-isoleucine

1,5 g

L-glutamine

1 g

Vit. B6

2 mg (143% RDA**)

+ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet ** Daily Value (DV) not established

Ingredients: free BCAA amino acids (30% L-leucine, 15% L-valine, 15% L-isoleucine), 10% L-glutamine, aromas, acidity regulators - citric acid, sodium citrate; thickener - acacia gum, sweeteners - acesulfame K, sucralose; anti-caking agent - calcium phosphate, emulsifier - lecithin; 0,02% vit. B6 (pyridoxine hydrochloride), colours: riboflavin (for lemon, pear flavours), beta-carotene (for orange flavour).

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.