Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - GLUTAMINE SR - 12 HOUR MUSCLE FEEDER - 300 G (ND, HG)

Új termék

A Glutamine(R)-SR Micro-Feed technológiája a korábban elképzelhetetlen 100%-os L-Glutamin hasznosulást teszi lehetővé, maximalizálva az anabolikus, anti-katabolikus hatásokat, az izomnövekedést, és nem utolsó sorban a felépülést.

Bővebb leírás

6 800 Ft‎

Egyéb információ

A Glutamine SR forradalmi áttörést jelent a glutamin tartalmú készítmények közt. Egy keményen edző sportolónak naponta 0.5-1g glutaminra van szüksége. Azaz egy 80 kg-s sportoló esetében 40-80 gramm glutamin szükséges, ennek egy részét az étrend fedezi, ám a hiányzó mennyiséget kiegészítő formájában célszerű pótolni. 

A glutamin adagolás legfőbb buktatója abban rejlik, hogy a gyomorba kerülve a glutamin nem marad stabil. A vékonybélbe, ahonnan felszívódik, már részben lebomlott állapotban kerül. Azt hisszük, hogy a megfelelő glutaminmennyiséget vesszük magunkhoz, azonban ennek csak töredéke szolgálja az izmok épülését. Ezért fontos, hogy gondosan válasszuk ki a megfelelő glutamin  készítményt.  

A páratlan, szabadalmaztatott Micro-Feed technológia stabilizálja az L-glutamint, hogy 100%-ban eljusson az izomszövetekhez. 

Adagolás: egy mérőkanál (6 g) 300 ml vízben elkeverve, napi 1-2 alkalommal

Összetevők:

Amount Per Serving

% DV

Calories

25

 

Pharmaceutical Grade L-Glutamine

5g

+

Patented Sustained Release Micro-Feed TechnologyTM

1g

+

Low Di Glucose Polymer Matrix, MicroTex Hydrogenated Vegetable Oil, Soy Lecithin.

+ Daily Value not established


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.