Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMINOSTAR L-GLUTAMINE MICRO MESHED - 300 TABLETTA (HG)

Új termék

L-glutamin egy fehérje aminosav, amely az izomsejtek aminosav-tartalmának akár 60%-át alkotja.

Bővebb leírás

6 800 Ft‎

Egyéb információ

A stressz helyzetek, a fizikai megterhelés, betegség, stb., a glutamin nagyobb kibocsátásához, ún. katabolizációhoz vezet. Bár a szervezet képes a glutamin más aminosavakból való előállítására (valin, izoleucin, leucin, glutaminsav), ez a kitermelt mennyiség nem elegendő, szükséges kiegészíteni.

A nagy fizikai megterhelés és az aminosavak hosszú távú hiánya a szervezetben az izomtömeg csökkenéséhez vezet, fáradékonyság alakul ki, a regenerációhoz szükséges idő hosszabbá válik és károsodik az immunválasz.

A tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy arányos glutaminpótlással ki lehet elégíteni az izmok keresletét. Ha a glutamin szintje az izmokban folyamatosan optimális, az izom sejtek térfogata jelentősen növekszik(ún. cellvolumizáció ), és felgyorsul a regenerálódás folyamata. A glutamint a jelentős reaktivitás miatt abban az időben szükséges adagolni, amikor a szervezet nincs terhelve, azaz. lehetőleg lefekvéskor. Elegendő napi mennyisége 5-10 gramm. Ezt az adagot hosszú időn át túllépni nem ajánlott. A jobb eredmény érdekében javasoljuk a kreatin egyidejű használatát.

Adagolás: 5 tabletta edzés után, folyadékkal bevéve. További 5 tabletta a nap folyamán bármikor elfogyasztható.

Összetétel: 
100 % tiszta L-glutamin


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.