Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTREX RESEARCH - BCAA DRIVE BLACK - ULTRA PURE LEAN MASS SUPPORTING BCAAS - 200 TABLETTA (ND)

Új termék

A BCAA DRIVE Black a piacon kapható legtisztább, mega-dózisú BCAA keverék, melynek segítségével instant módon elláthatod izmaid e kritikus aminosavakkal, és maximális fordulatszámra kapcsolhatod a száraz izomépítés gépezetet!

Bővebb leírás

6 800 Ft‎

Egyéb információ

  • ULTRATISZTA BCAA 2:1:1 LEUCIN:IZOLEUCIN:VALIN ARÁNNYAL
  • ZÉRÓ EGYÉB HOZZÁADOTT ALÓBBRENDŰ AMINOSAV
  • KÖZVETLENÜL AZ IZMOK ÁLTAL METABOLIZÁLÓDIK
  • MAXIMÁLIS ANABOLIZMUS, REGENERÁCIÓ ÉS SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS

A BCAA DRIVE Black egy ultra-tiszta elágazó szénláncú aminosav formula (BCAA), mely az vázizomzat szempontjából tökéletes 2:1:1 arányú L-Leucin, L-Izoleucin és L-Valin tartalommal. Együttesen e három aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 33 %-át, így kritikus szerepet játszanak izmaink felépítésében az energiaellátás folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában, a különféle antitesteinek, enzimek, hormonok színtézisében.

Összetétel:

Amount Per Serving

% Daily Value*

Ultra Pure BCAAS In 2:1:1 Ratio For Optimum Anabolic Effects

5,000mg

 

L-Leucine

2,500mg

+

L-Isoleucine

1,250mg

+

L-Valine

1,250mg

+

* Percentage Daily Values are based on a 2,000 calorie diet+ Daily Value not established

Other Ingredients: Maltodextrin, Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Croscarmellose Sodium, Clear Coating.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.