Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - GLUTAMINE MICRO POWDER - SUPERFINE MICRONIZED FORMULA - 500 G (HG)

Új termék

A glutamin az emberi testeben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, a vázizomzatban az össz aminosavmennyiség 60%-át teszi ki.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎

Egyéb információ

Stresszes körülmények között  - mint amilyen az intenzív testedzés - a szervezet hatalmas mennyiségű glutamint emészt fel, és annak természetes előállítása nem fedezi a szükségletet, ezért pótlása elengedhetetlen.

Adagolás: 

Egy adagot (5g) fogyasszon edzés előtt 30-60 perccel 200-300 ml vízben vagy gyümölcslében elkeverve. Igény szerint további 1-2 adag fogyasztható a nap folyamán.

Összetétel:

Amount Per Serving
% DV
Superfine Micronized L-Glutamine
5 000 mg
† Daily Value not established.
Ingredients: pure L-Glutamine

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.