Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

USP LABS - MODERN BCAA PLUS - MICRONIZED AMINOS - 535 G

Új termék

Ultra mikronizált, mesterséges színezékektől mentes, azonnal oldódó aminosav italpor 8:1:1 leucin-izoleucin-valin aránnyal.

Bővebb leírás

11 300 Ft‎

Egyéb információ

Adagolás:

Egy adagot (2 adagolókanál) keverj el 250 ml vízben és fogyaszd edzés közben.

Összetétel:

Egy adag mérete: 2 adagolókanál (17.85 g)
Amount Per Serving% Daily Value
Sodium120 mg5%
Potassium100 mg3%
Proprietary Blend15000 mg*
Micronized 8:1:1 BCAA Blend
Micronized L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Alanine, L-Taurine, L-Lysine HCl, L-Glycine, L-Analyl-L-Glutamine (Sustamine™)
Electrolye Blend
Sodium Citrate, Potassium Chloride
639 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Citric acid, natural and artificial flavors, sucralose, silicon dioxide.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.