Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

FA - XTREME GLUTAMINE - 250 TABLETTA (HG)

Új termék

Fitness Authority XTREME Glutamin a piacon kapható egyik leghatékonyabb, tiszta glutaminforrás.

Bővebb leírás

4 750 Ft‎

Egyéb információ

Ez a glutaminformula olyan kutatások alapján jött létre, melyek masszív izomnövekedést, fokozott regenerálódást garantálnak. Mi több, az XTREME Glutamin-t a szervezet tökéletesen hasznosítja, színvonalasabb sejtregenerálódást biztosít, optimális környezetet teremtve az izomnövekedéshez. Gyorsabb izomregenerálódást biztosít gyakori és intenzív edzések esetén is.  

Adagolás: fogyasszon egy adagot (5 tabletta) napi 3 alkalommal, reggel, este, ill. edzés után

Tápérték,összetétel:

L-glutamin 5000 mg

További összetevők: mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.