Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - AMINO MAGIC - 10 COMPONENT AMINO COMPLEX - 500 G (HG)

Új termék

Speciális anabolikus-ergogén aminosav mátrix.

Bővebb leírás

6 500 Ft‎

Egyéb információ

Ez a speciális anabolikus, energizáló aminosav mátrix az izomtömeg növelés, állóképesség fokozás, fáradtság késleltetés sokoldalú formulája. Kitűnő eszköz a test átalakítására. Az AMINO MAGIC tartalmazza az esszenciális elágazó-láncú aminosavakat (BCAA-k), glutamint, arginint, lizint, ornitint, taurint, L-karnitint, és a felszívódást fokozó BioPerin(R)-t és naringint. A narancs ízű aszpartám mentes!

Adagolás: 

Naponta 1-2 adag Amino Magic ajánlott 500ml (1 adag) vízben feloldva. A kívánt hatás eléréséhez javasolt fél órával edzés előtt és után, valamint szénhidráttal kombinálva alkalmazni.

Összet


Supplement Facts
Serving size: 20 g (1 1/3 scoops)
Amount per serving RDA%*
Calories 12 +
Calories from Fat 0 +
Total Carbohydrates 3 g +
Sugars 0 g +
L-Glutamine 5000 mg +
Taurine 2000 mg +
L-Leucine 1500 mg +
L-Arginine 1000 mg +
L-Carnitine 1000 mg +
L-Isoleucine 750 mg +
L-Valine 750 mg +
L-Lysine HCl 500 mg +
L-Ornithine HCl 500 mg +
Support complex 10 mg +
(Bioperine(R) Piper nigrum extract, Naringin)

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ Daily Value not established.
Ingredients:
Apple flavor: L-glutamine, maltrodextrin, citric acid, taurine, L-leucine,L-arginine base, L-carnitine L-tartrate, L-isoleucine, L-valine, L-lysine base, L-ornithine, acesulfame K, aspartame*, sucralose, BioPerine(R) (Piperine), naringin 98%, natural and artificial flavor (apple), colors (yellow, brown).

*PHENYLKETONURICS: Contains phenylalanine!

Orange flavor: L-glutamine, maltrodextrin, citric acid, taurine, L-leucine,L-arginine base, L-carnitine L-tartrate, L-isoleucine, L-valine, L-lysine base, L-ornithine, acesulfame K, sucralose, BioPerine(R) (Piperine), naringin 98%, natural and artificial flavor (orange), colors (orange).

Aspartame free!


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.