Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - BCAA-X - 120 KAPSZULA (HG)

Új termék

ELÁGAZÓ LÁNCÚ AMINOSAVAK

Bővebb leírás

2 700 Ft‎

Egyéb információ

Az úgynevezett elágazó-láncú aminosavak csoportja esszenciális a szigorú kategorizálás szerint - mivel a szervezetünk nem tudja előállítani őket, és azon oknál fogva is, hogy fizikai stressz során, mint amilyen az edzés, vagy a nem optimális étkezés következtében az izmainak először "zabálják" fel őket. 

A BCAA-X anabolikus - fokozza a protein szintézist és a hormon termelést. Emellett anti-katabolikus is - a BCAA aminosavak csökkentik a protein lebomlást és energiát biztosítanak a sejteknek.

  • Fokozza a protein szintézist

  • Minimalizálja a protein lebomlást

  • Csökkenti a regenerációs időt

  • Fokozza az állóképességet

Adagolás

Napi 1-3 adag, edzés előtt és edzés után, valamint katabolikus alkalom során, mint amilyen az alvás ideje is.

SUPPLEMENT FACTS
Serving size: 2 capsules
Amount per servingRDA%*
L-leucine600 mg+
L-isoleucine300 mg+
L-valine300 mg+
* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.
Ingredients: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Gelatin (capsules).

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.