Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

TWINLAB BCAA FUEL - ANABOLIC/ANTI-CATABOLIC AMINO ACID COMPLEX - 180 TABLETTA (ND)

Új termék

Anti-katabolikus - izomlebontást gátló- aminosav komplex.

Bővebb leírás

7 000 Ft‎

Egyéb információ

A Twinlab BCAA Fuel egy anabolikus, ill. anti-katabolikus funkciójú táplálékkiegészítő. A leucin, az izoleucin és a valin elágazó láncú esszenciális aminosavak, jelentőségük abban rejlik, hogy az izomban bomlanak le, nem pedig a májban. Más aminosavak javarészt a biológiailag aktív molekulák (hormonok, enzimek stb) felépítéséhez kellenek, a BCAA-k elsősorban a testünket felépítő anyagok, tehát a testszövetek (izmok, belső szervek stb.) felépítéséhez nélkülözhetetlenek. (Az ember izomzatának kb. 35%-a a BCAA- kból épül fel). Már néhány perces fizikai terhelés után megállapítható a szervezet aminosavkészletében a BCAA-knak, különösen az L-leucinnak aminosavnak a hiánya. A tabletták fogyasztását praktikusan az edzést követő első étkezéshez időzítsük.

bcaa_fuel_ing.JPG


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.