Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

UNIVERSAL - AMINO 2250 - 230 TABLETTA

Új termék

Az Universal Amino 2250 egy extra magas minőségű, tejsavó fehérje izolátumból és tejsavó fehérje koncentrátumból nyert aminosav készítmény, amely gyorsan és könnyen emészthető formában, és tökéletes arányban biztosítja az izomnövekedéshez szükséges esszenciális, nem esszenciális aminosavakat.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎

Egyéb információ

Ha gyors és minőségi aminosav bevitelre van szükséged, hogy beindítsd és mozgásban tartsd a fehérjeszintézis gépezetet, és megelőzd a katabolikus folyamatokat akkor az Amino 2250 a tökéletes választás!

Adagolás:

Fogyassz napi több alkalommal 2 tablettát. Közvetlen az edzések után, valamint étkezéseid mellé ajánlott.

Összetétel:

Amount Per Serving

% Daily Value

Calories

16

*

Protein

4 g

8%

Vitamin B6

10 mg

500%

Alanine

170 mg

**

Arginine

83 mg

**

Aspartic Acid

373 mg

**

Cystine

87 mg

*

Glutamic Acid

593 mg

**

Glycine

64 mg

**

Histidine

69 mg

**

Isoleucine

216 mg

**

Leucine

382 mg

**

Lysine

317 mg

**

Methionine

74 mg

**

Phenylalanine

120 mg

**

Proline

193 mg

**

Serine

166 mg

**

Threonine

225 mg

**

Tryptophan

60 mg

**

Tyrosine

106 mg

**

Valine

202 mg

**

**Daily value not established.

Other Ingredients

Amino 2250TM extra strength amino blendTM [whey protein concentrate (milk) hydrolyzed whey protein], dicalcium phosphate, stearic acid, magensium stearate, pyridoxine HCI.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.