Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLEMEDS - CARNIVOR BEEF AMINOS - ULTRA CONCENTRATED 100% PURE BEEF PROTEIN - 300 TABLETTA (ND)

Új termék

Szabadalmaztatott feldolgozási eljárások segítségével előállított magas koncentrációjú, minőségi aminosav keverék.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎

Egyéb információ

A legtisztább marhafehérje izolátumból, marha albuminból, marhamájból, marha immunglobulinokból előállított ultrakoncentrált tabletták a legszélesebb spektrumú aminosav keveréket biztosítják a számodra, amelyből nem hiányozhatnak sem az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA -k), sem a bioaktív növekedési faktorok.

Extra hozzáadott kreatin tartalmának köszönhetően segít, hogy növeld az izmaid méretét és erejét, míg az extra hozzáadott elágazó szénláncú ketosavak (BCKA -k) nitrogén-visszatartó képességüknek köszönhetően segítenek az aminosavak újrahasznosításában.

Adagolás: naponta 2 X 3-5 tabletta

Amount Per Serving

% DV

Calories

12

Protein

3g

6%+

Fat

0g

0%+

Cholesterol

0mg

0%+

Vitamin C

8mg

13%

Niacin

2.6mg

13%

Vitamin B6

2mg

100%

Typical Amino Acid Profile Per 100g

CARNIVOR Beef Amino Complex

L-Leucine (Branched Chain Amino Acid)

4,253mg

?

L-Isoleucine (Branched Chain Amino Acid)

1,793mg

?

L-Valine (Branched Chain Amino Acid)

3,033mg

?

L-Threonine

2,318mg

?

L-Lysine

5,384mg

?

L-Phenylalanine

2,504mg

?

L-Tryptophan

384mg

?

L-Methionine

1,236mg

?

L-Histidine

1,334mg

?

Non-Essential Amino Acids

L-Arginine

7,189mg

?

L-Aspartic Acid

6,430mg

?

L-Alanine

8,511mg

?

L-Cysteine

500mg

?

L-Glutamic Acid

11,436mg

?

L-Glycine

18,950mg

?

L-Hydroxyproline

9,066mg

?

L-Proline

10,902mg

?

L-Tyrosine

1,179mg

?

L-Serine

3,582mg

?

* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
** Daily Value (DV) not established.

Ingredients: CARNIVOR 100% Beef Amino Acid Complex (Beef Protein Isolate, Beef Albumin Concentrate, Beef Immunoglobulin Isolate, Desiccated Beef Liver), Creatine Monohydrate, BCAA's (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Anabolic Nitrogen Retention Technology Intermediates: GKG (Glutamine-Alpha-Ketoglutarate), OKG (Ornithine-Alpha-Ketoglutarate), AKG (Alpha-Ketoglutarate), KIC (Alpha-Ketoisocaproate), Di-Calcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.