Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SELFIE TAN 'N GO SUNLESS - SELFIE MITTS - APPLIKÁTOR ÉS BŐRRADÍROZÓ KESZTYŰK - 1 CSOMAG

Új termék

Önbarnítás előtti bőrradírozáshoz, majd az önbarnító hab felviteléhez alkalmas kesztyűk.

Bővebb leírás

2 940 Ft‎

Egyéb információ

A Selfie Tan 'n Go Sunless termékcsalád speciális kesztyű csomagja bőrradírozáshoz és a barnító felviteléhez.

A csomagban: 1 db applikátor kesztyű,  1 db bőrradírozó kesztyű

Az applikátor kesztyűt a hab barnítók esetében használjuk. A habot közvetlen a kesztyűre nyomva vigyük fel az adott bőrterületre. Tanácsos gumikesztyűt húzni az aplikátor kesztyű alá.

A bőrradírozó kesztyűt a barnító felvitele előtt használjuk, zuhanyzás közben. (Ajánlott bőrradírozó krém: Get Buffed) A bőrradírozó kesztyű segítségével a megmaradt barnító foltok is könnyedén eltávolíthatók.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.