Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CELLUCOR - D4 THERMAL SHOCK - HIGH ENERGY FAT BURNER - 60 KAPSZULA

Új termék

A D4 Thermal Shock egy extra erős termogén zsírégető. Ultrakoncentrált készítmény, amely nagymértékben ösztönzi a zsírégetést és intenzív, hosszan tartó feltöltést biztosít az edzésekhez.

Bővebb leírás

8 000 Ft‎

Egyéb információ

d4-banner.jpg

A legtöbb zsírégető termék bonyolult alkalmazása a felhasználókat arra kényszeríti, hogy az adagot mindig emeljék vagy variálják az adagolást a hatékonyság érdekében. Néhány termék akár 8 vagy több kapszula szedését teszi szükségessé naponta, azonban a D4 Thermal Shock ultrakoncentrált formulája már napi 1 kapszula esetén is hatásos.

Adagolás: Reggelenként 1 kapszula. A maximális hatás érdekében min. 6 óra elteltével további 1 kapszula fogyasztható. Fogyasszon bőségesen folyadékot az egész nap folyamán! 8 hét fogyasztás után minimum 4 hét szünet szükséges!

Összetevők:

60 Capsules
Serving Size:1Capsule
Servings Per Container:60
Amount Per Serving% DV
Proprietary Blend588mg+
Amla Fruit Extract, Caffeine (150 Mg Of Caffeine Anhydrous), White Willow Bark Extract, Octopamine HCl, Y Bark Extract, Evodiamine Sclareolide, Passion Flower Extract (Aerial Parts), N-Acetyl-L-Tyrosine
+ Daily Value (% DV) not established.
Other Ingredients:
Capsule Shell (Gelatin, Titanium Dioxide And FD&C Yellow #5), Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, And Silica.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.