Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

UNIVERSAL - CARNITINE CAPSULES - 60 KAPSZULA (ND)

Új termék

Az Universal L-Carnitine egy 100% gyógyszerészeti tisztaságú L-karnitin formula.

Bővebb leírás

5 750 Ft‎

Egyéb információ

A karnitint 1905-ben fedezték fel, és bár BT-vitaminnak hívják, gyakorlatilag egy lizinből és metioninból szintetizálódó dipeptid. A szervezet karnitin készleteinek 90% a szív- és izomszövetben van, így elégtelen bevitele e területeken jelentkezik, és súlyosan rontja a szív- és izomműködést!

A karnitin emellett egy fontos transzport molekula. A zsírsavak mitokondrium falán történő átjuttatásáért felel, a zsíroxidáció egy kulcsszereplője! Kiegészítő fogyasztása javítja a szív egészségét, fokozza a teljesítményt és a zsírégetést!

Adagolás:

Fogyasszon 2 kapszula Universal L-Carnitine-t napi 1-2 alkalommal.

Összetétel:

Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving %DV

Carnitine

500mg*
*Daily Value (DV) not established

OTHER INGREDIENTS: L-carnitine fumarate, gelatin, maltodextrin, dicalcium phosphate, magnesium stearate. Made in a GMP facility on equipment that processes milk, soy, egg, peanuts, tree nuts, fish, shellfish, and wheat.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.