Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN - MASS EFFECT REVOLUTION - ULTRA-PURE MUSCLE MASS GAINER - 13 LBS - 5983 G (ND)

Új termék

Ultratiszta izomtömeg növelő az OCTAPURE 8 fehérjekeverékkel!

Bővebb leírás

21 500 Ft‎

Egyéb információ

5 OK AMIÉRT A SPORTOLÓK ÉS A PROFI TESTÉPÍTŐK A MASS EFFECT REVOLUTION-T VÁLASZTOTTÁK:


#1 Ok: MEGÁLLÍTHATATLAN IZOMNÖVEKEDÉS

Az anabolikus és katabolikus egyensúly! Anti-katabolikus hatás Az olyan lassan emészthető fehérjeforrások, mint a miceláris kazein, tejfehérje izolátum és a kalcium-kazeinát hosszantartó, folyamatosan aminosav ellátást biztosítanak, mely hosszú időn keresztül táplálja izmaid a növekedéshez szükséges aminosavakkal, miközben blokkolja a katabolikus folyamatokat! Anabolikus hatás A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, a tejsavó-fehérje izolátum, tejsavó-fehérje koncentrátum és a 90%-os szója-fehérje izolátum (SPI-90) gyorsan felszabaduló anabolikus aminosav profilja rekord sebességgel kerül a véráramba és látja el izmaid a növekedéshez kritikus aminosavakkal! A MASS EFFECT REVOLUTION-ben az anabolikus és anti-katabolikus egyensúlyt a SAN tudományosan kifejlesztett OCTAPURE 8 FEHÉRJE MATRIX adja. Éppolyan., mintha…programoznánk az izom fejlődést!
 
» KREATIN MONOHIDRÁT
» L-GLUTAMIN
» ELNYÚJTOTT FELSZÍVÓDÁSÚ PROTEIN KEVERÉK
» KOMPLEX SZÉNHIDRÁTOK
#2 Ok: 80/20-as SZABÁLY 

A sportoló választása A sportolók körében rendkívül népszerű szénhidrát forrás a barna rizs, többek között alacsony glikémiás indexe és magas rosttartalma folytán. A SAN ezt a forrást tette tökéletessé, SILK-80 szabadalommal védett, csírátlanított rizskivonat felhasználásával, mely 80% kiemelkedően magas biológiai értékű fehérjét és 20% rostban gazdag szénhidrátot szolgáltat! A tökéletes választás minden sportág sportolójának.

 

#3 Ok: ULTRA GYORS IZOM GYARAPODÁS

A kalória kapcsolata Hogy biztosítsuk az ultra gyors izom gyarapodást valamint, hogy segítsük az optimális kalória bevitelt bármilyen tömeg növelő ciklus alatt, a MASS EFFECT REVOLUTION-t a SAN közismert és elismert MYOCARB MATRIX-szal erősítette meg. Ez a szénhidrátkeverék gyakorlatilag cukormentes, tömve van csírátlanított barna rizs kivonattal és egyéb gabonákból kinyert szénhidráttal.

 

#4 Ok: SEJT VOLUMENIZÁLÓ HATÁS*

A MASS EFFECT REVOLUTION adagonként 5 gramm kreatin monohidrátot tartalmaz (CREASOLV brand) valamint L-glutaminnal, és az izom barát napraforgó olajjal, minden egyes megadózisú 295 grammos adagjában. 

 

#5 Ok: NAGY SZAKÉRTELEMMEL KIFEJLESZTETT ÉS BIZONYÍTOTT HATÁSÚ

A leghatékonyabb tömegnövelő! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy…minden tekintetben igaz, hogy a MASS EFFECT REVOLUTION a legnagyobb szakértelemmel kifejlesztett termék, amelyet olyan sportókon teszteltek mint te. Rendeld meg a MASS EFFECT REVOLUTION-t és nyugodt lehetsz afelől, hogy a leghatékonyabb tudományosan kifejlesztett tömegnövelőt kapod, ami a piacon elérhető.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.