Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - CATUA BOLIX - STRONG VIRILITY FORMULA - 90 KAPSZULA (CM)

Új termék

A catuaba afrodiziákum, amely serkenti a központi idegrendszert. Javítja a libidót, növeli az erőt, enyhíti a fáradtságot és növeli az energia szintet, mellékhatások nélkül!

Bővebb leírás

5 300 Ft‎

Egyéb információ

Catuaba:"Él az Araripe hegy erdeiben egy igen jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő fa, amelynek a neve catuaba. Tupi indián nyelven ezt jelenti: igazi férfi. A kérge gazdag egy olyan szerben, amely nagyon megbecsült érték, az öregeknek ugyanis visszaadja fiatalkori erejüket. A kéregből megfelelő módon elkészített szer felfokozott izgalmi állapottal együtt járó tartós altesti vérbőséget idéz elő.”

Muira Puama:Az Amazonasi bennszülöttek a szexuális zavarok, a fáradtság, a neuromuszkuláris problémák és a reumás panaszok ellen használják.

Adagolás:

1-2 kapszula lefekvés elött. Hosszútávú (legalább 3 hónap ) szedése ajánlott

Összetétel:

Adagonként tartalmaz2kapszula
AmixTM CatuaBolix
Catuaba Bark Powder (Erythroxylum Catuaba)1000 mg
Muira Puama100 mg
CRT-ss (Controlled Release Technology Support System)
Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)

Catuaba"Él az Araripe hegy erdeiben egy igen jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő fa, amelynek a neve catuaba. Tupi indián nyelven ezt jelenti igazi férfi. A kérge gazdag egy olyan szerben, amely nagyon megbecsült érték, az öregeknek ugyanis visszaadja fiatalkori erejüket. A kéregből megfelelő módon elkészített szer felfokozott izgalmi állapottal együtt járó tartós altesti vérbőséget idéz elő. Muira PuamaAz Amazonasi bennszülöttek a szexuális zavarok, a fáradtság, a neuromuszkuláris problémák és a reumás panaszok ellen használják. Adagolás 1-2 kapszula lefekvés elött. Hosszútávú (legalább 3 hónap ) szedése ajánlott Összetétel Adagonként tartalmaz 2kapszula AmixTM CatuaBolix Catuaba Bark Powder (Erythroxylum Catuaba) 1000 mg Muira Puama 100 mg CRT-ss (Controlled Release Technology Support System) Methocel (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.