Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

GRENADE - AT4 - ADVANCED TEST BOOSTER - 120 KASZULA (HG)

Új termék

A Grenade ® AT4 formulát a szervezet hormonális tengelyének támogatására hoztuk létre. A hormonális környezetet támogatása a fizikai teljesítmény javulását, fokozott izompumpát, a regenerálódást és nagyobb izomtömeget eredményez.

Bővebb leírás

9 750 Ft‎

Egyéb információ

Az AT4 kutatási eredményekkel alátámasztott kulcsfontosságú összetevők precíz adagjait tartalmazza, a színvonalas nutriens-rakomány gyors felszívódását és hasznosulását pedig Rapid Dispersal Capsule hatékony technológiája biztosítja.

Adagolás:

Napi két adagot (2 x 3 kapszulát = 6 kapszula naponta) fogyasszon. Az első adagot reggel, éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt vegye be. A második adagot ebéd előtt 30 perccel fogyassza, elegendő vízmennyiség kíséretében. 5 napon át (pl hétfő -péntek) szedje a fentiek szerint, majd tartson két nap teljes szünetet. Ezt az adagolást 4-8 héten át tartsa be, majd 4 hétig tartson szünetet. 

Összetétel:

Adagok száma kiszerelésenként: 20 x 6 kapszula3 kapszula tartalma
6 kapszula tartalma
Vitamin D312,5μg25μg

D-Aspartic Calcium Chelate
1.500mg3.000mg
Fenurex™ Fenugreek (Trigonella foenum-gaecum360mg720mg
Passiflora Caerulea73,75mg147,5mg
Bór (bórsav)4,75mg9,5mg
Összesen1.943,5mg3.887mg

D-Aspartic Calcium Chelate, Fenurex (fenugreek), Passiflora Caerulea, Vitamin D3 (as cholrcalciferol), Boron (as boric acid). Microcrystalline Cellulose, Bulking Agent (Magneisum Stearate), Gelatin, Water, Colours(Tianium Dioxide, Alura Red)


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.