Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OSTROVIT - D.A.A. - 200 G

Új termék

A D-aszpartát sav (DAA) kiegészítése segíthet a nemi hormonok termelésében és a reproduktív szervek működésének javításában, valamint a libidó növelésében.

Bővebb leírás

2 350 Ft‎

Egyéb információ

A D-aszpartát (DAA) szervezetünkben L-aszpartátból szintetizálódik a herékben és néhány más szervünkben. Felnőtt állati herében az összes aszparaginsav mintegy 30-40%-a D-aszparaginsav, azaz DAA formában van jelen, és mint ilyen, kiemelt szerepet játszik többek között a spermiumok és a nemi hormonok szintézisében. Már a korai kutatások is felfedezték, hogy az alacsony DAA szint alacsony tesztoszteronszinttel, valamint a spermiumok számának csökkenésével és életképességének romlásával jár együtt. Ennek nyomán a kutatók azt feltételezték, hogy DAA kiegészítés segítségével a nemi hormonok termelése és a reproduktív szervek működése javítható. És ez pontosan így is van!

A kapcsolódó klinikai kutatások szerint ugyanis a DAA a tesztoszteron szintézis hármas tengelyének mindegyik szintjére pozitív hatással van: a DAA fokozza a hipotalamusz GnRH elválasztást (GNRH - gonadotropin releasing hormone, mely a hipofízis LH és FSH elválasztását szabályozza), közvetlenül is serkenti a hipofízis LH elválasztását (LH - luteinizáló hormon, mely a herék tesztoszteron termelését szabályozza), ráadásul közvetlenül is fokozza a herék tesztoszteron termelését! Ráadásul a DAA a GnRH mellett egy másik fontos hormon, a GHRH termelését is serkenti, ami fokozza az agyalapi mirigy növekedési hormon termelését (GH)! Had foglaljam össze: - Az NMDA (N-methyl D-aspartate) receptorok stimulálásával a DAA akut növekedést produkál a hipothalamusz GnRH és GHRH elválasztásában!

Adagolás: Napi 3 gramm DAA.

Összetétel: 

Nutritional Value

 portion 2g

    at 100g

The energy value 0 kJ / 0 kcal0 kJ / 0 kcal
   Protein   0 g   0 g
   Carbohydrates   0 g   0 g
   Fat   0 g   0 g
D-aspartic acid   1960 mg   98 g
    Micronized Taurine   40 mg   2 g

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.