Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CUTLER NUTRITION – KING – mTOR ANABOLIC SIGNALING COMPOUND – 90 KAPSZULA (ND)

Új termék

Szabadalommal védett tesztoszteron fokozó, melynek kulcsösszetevői klinikailag igazolt hatékonysággal növelik a száraz izomtömeget, erőszintet és állóképességet!

Bővebb leírás

13 200 Ft‎

Egyéb információ

78542.jpg

A CUTLER NUTRITION KING™ egy olyan szabadalommal védett hatóanyag keverék, melynek kulcsösszetevői klinikailag igazolt hatékonysággal növelik a száraz izomtömeget, erőszintet és állóképességet! KIZÁRÓLAG klinikailag igazolt hatékonyságú és a valóságban is bizonyított összetevők!

GARANTÁLTAN egyetlen más formula sem volt képes eddig hasonló eredményekre...és erre JAY CUTLER neve a garancia! DE ez a formula nem való mindenkinek! Ez a formula azoknak készült, akik kőkeményen dolgoznak a teremben és azon kívül azért, hogy hatalmas és sziklakemény izmaik legyenek...és ehhez szükségük van arra a pluszra, amitől valóban azzá válhatnak, amiért harcolnak!

A CUTLER NUTRITION KING™ közvetlenül veszi célba a fehérjeszintézis fő regulátorát az mTOR-t, és maximális fordulatszámra kapcsolja annak száraz izomépítő aktivitását! A kliniakai kutatások kimutatták, hogy a súlyzós edzés hatására létrejövő stimuláció, ami magát az izomnövekedést jelenti, ugyanezt az utat aktiválja! Az Akt/mTOR (rapamycin) enzim foszforilációjának, az p70 S6K szekvenciális stimulációjának és a specifikus mRNS fokozott transzlációjának eredménye: SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS!

A CUTLER NUTRITION KING™ hatóanyag-keveréke klinikailag igazolt dózisban tartalmaz több olyan összetevőt, melyek elsőként kerülnek a piacra, és melyek klinikailag igazolt hatékonysággal fokozzák az anabolikus folyamatokat, miközben gondoskodnak arról, hogy a növekedésed zsírmentes legyen! A CUTLER NUTRITION KING™ így például elsőként tartalmazza a NIAGIN™ nevű szabadalommal védett összetevőt. A NIAGIN™ a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint csökkenti a túltáplálás melletti zsírraktározást, fokozza a zsírégetést és az energiafelhasználást a fizikai aktivitási szinttől függetlenül, miközben javítja a mitokondriális funkciókat és az energiaszintet.

Adagolás:

Fogyassz 1 kapszula CUTLER NUTRITION KING-t reggel, 1 kapszulát délben és 1 kapszulát este étkezés után! 

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Vitamin D3 (as cholecalciferol)

4,800 IU

1,200%

Vitamin K2 (as menaquinone-7)

80 mcg

100%

GLYCOPROTEIN MUSCLE GROWTH BLEND (proprietary)

2,1g

*

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Maltodextrin, Silica, Zingiber officinale (root), Capsicum annuum (fruit), Cellulose (as Ethyl Cellulose), Oryza sativa extract, Magnesium Stearate, Stearic Acid, FD&C Blue No. 1, FD&C Red No. 40, FD&C Yellow No. 6, and titanium dioxide.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.