Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

TWINLAB - TRIBULUS FUEL 625 - 100 KAPSZULA (NA)

Új termék

A Twinlab Tribulus Fuel a prohormonok leghatékonyabb természetes alternatívája, mely természetes úton fokozza a tesztoszteronszintet.

Bővebb leírás

5 250 Ft‎

Egyéb információ

A Twinlab Tribulus Fuel a tesztoszteronszint növelésének tökéletes természetes alternatívája. A tesztoszteron szint növelésén túl fokozza a libidót, az erekció erősségét, és a szexuális aktivitást. Egyéb észrevételek a termék szedésekor: koleszterinszint csökkenése, kedély javulás, fokozott magabiztosság.

A Twinlab Tribulus Fuel a PharmaTab szabadalommal védett technológiáját használja, hogy a termék minél tovább megőrizze frissességét, és hatékonyságát. Ez a technológia a terméket megvédi az oxidációs károsodástól és maximalizálja hatékonyságát!

Adagolás: Fogyassz napi 1-3 tabletta Twinlab Tribulus Fuel-t étkezés után!

Összetétel:

Amount Per Serving

% Daily Value

Tribulus Terrestris Fruit Extract (standardized for minimum 20% steroidal saponis)

625 mg

*

*Daily value not established.

Other Ingredients:

Cellulose, gelatin, purified water


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.