Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

BPI SPORTS - A-HD ELITE - ANDROGENIC TESTOSTERONE SUPPORT - 30 KAPSZULA (ND)

Új termék

A tesztoszteron fokozók királya visszatért! Semmi nem ér a közelébe sem, ha a borotvaéles definíciójú izomzatról van szó!

Bővebb leírás

9 250 Ft‎

Egyéb információ

Mi az A-HD ELITE™?

Az A-HD ELITE™ egy különösen erős tesztoszteron támogató formula, melyet az egészséges tesztoszteronszint és az anabolikus állapot elősegítésére terveztek. Egyedi összetevő profilját kutatások támasztják alá.

Hogyan működik?

Ez a továbbfejlesztett formula megfelelő étrend és edzésmunka mellett elősegíti, hogy SZÁLKÁSABB, KEMÉNYEBB, SZÁRAZABB fizikumod legyen.

Adagolás: Fogyassz napi 1 kapszula A-HD Elite-t minden nap azonos időpontban. A maximális hatékonyság érdekében 4-8 hét folyamatos használat után tarts 4 hét szünetet.

Összetevők:

Amount Per Serving

% DV

A-HD ELITE™ (proprietary blend)

500 mg

 

Montanoa tomentosa (leaf and flower)

 

**

Chenopodium album (seed)

 

**

Caesalpinia benthamiana (root)

 

**

Curcuma longa (root and rhizome) [Curcumin]

 

**

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Silica, Capsicum annuum (fruit), Cellulose (as Ethyl Cellulose), Oryza sativa (wax), Magnesium Stearate, Stearic Acid, FD&C Blue No. 1, and Titanium Dioxide.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.