Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MFeFIT - FITBALL/ GIMNASZTIKAI LABDA - 65 CM, KÉK

Új termék

A fit ball instabilitása miatt, a labdán végzett gyakorlatok több izmot stimulálnak, mintha ugyanazokat a talajon hajtanánk végre. Az egyensúly megtartása érdekében, a fit ball használatával a legmélyebb izmokat is aktivizálhatjuk és erősíthetjük különösebb megerőltetés nélkül.

Bővebb leírás

4 400 Ft‎

Egyéb információ

Adatok
AnyagaGumi
SzínKék
Átmérő65 cm
Szállítási súly1,5 kg
Garancia12 hónap

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.