Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN – TITANIUM ISOLATE SUPREME 5.0 – HYDROLYZED ISOLATE PROTEIN – 5 LBS – 2277 G

Új termék

A TITANIUM ISOLATE SUPREME az elérhető legeslegjobb minőségű tejsavó fehérje. Nem tartalmaz se cukrot se szénhidrátot se laktózt és mindössze 110 kalóriával rendelkezik. 

Bővebb leírás

26 600 Ft‎

Egyéb információ

  • 27 gramm fehérje adagonként
  • Nulla gramm cukor és szénhidrát
  • Közel 6 gramm BCAA adagonként
  • Laktózmentes

A megfelelő fehérjepor kiválasztása nem bonyolult

A tengernyi fehérjepor láttán joggal zavarodhat meg a vásárló, hogy mégis melyiket válassza. Azonban nem mindegyik fehérje egyforma. Céljaid és a fehérje porok összetevői alapján vannak rossz és jó választások – aztán ott van a legjobb választás….

A legmagasabb minőségű alapanyagok alkotják a legjobb terméket

A hidrolizált tejsavó fehérje izolátum a leggyorsabban felszívódó tejsavó fehérje, így a leggyorsabban juttatja el az esszenciális aminosavakat az izmokba, azonnal beindítva az izomépítést és regenerációt. Adonyonként 27 gramm fehérjét tartalmazva, a TITANIUM ISOLATE SUPREME 5.0 legkiválóbb fehérjepor a piacon. Magas fehérje tartalma mellett teljes mértékben laktózmentes, valamint nem tartalmaz se cukrot se szénhidrátot, így tökéletes választás mind sportolók mind diétázók számára.

Adagolás: Egy adag (29,9 g) fogyasztása ajánlott edzés után.

Összetétel: 

Amount Per Serving% Daily Value *
Calories110      
Calories from Fat0      
Total Fat0 g0%
Saturated Fat0 g0%
Trans Fat0 g0%
Cholesterol5 mg2%
Sodium50 mg2%
Potassium120 mg3%
Total Carbohydrate0 g0%
Dietary Fiber0 g0%
Sugars0 g0%
Protein27 g54%
* Percent daily values based on a 2,000 caloric diet.
Ingredients:
Hydrolyzed Isolate Supreme Matrix: (Premium Cross Flow, Ion Exchanged 93% Whey Protein Isolate [PROVON® Brand]{Cow}, Hydrolyzed Whey Protein Isolate {Cow}, both containing low, medium, & high molecular peptides), Dextrose, Natural Flavors, Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide, Sucralose
Allergen Statement: Contains Milk Ingredients Manufactured in a facility that also processes egg, shell fish, fish, soy, peanuts, tree nuts and milk ingredients.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.