Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN – 100% CASEIN FUSION – 4,4 LBS – 1982 G

Új termék

Elnyújtott felszívódású 100%-os kazein formula, mely hosszan tartó aminosav ellátást biztosít, így egész nap anabolikus üzemmódban működhet a szervezet.  

Bővebb leírás

20 700 Ft‎

Egyéb információ

SAN_100_Casein_Fusion.jpg?1465297149048

  • Építs izmot éjjel-nappal
  • 25 gramm fehérje adagonként
  • Elnyújtott felszívódású fehérje
  • 5,5 gramm BCAA adagonként
  • 5 gramm glutamin adagonként

A fehérje időzítés nem feltétlenül azt jelenti, hogy most azonnal

A napi fehérje bevitelünk megfelelő időzítése létfontosságú az optimális izomépítés érdekében. A gyorsan ható és emészthető fehérjeforrások például kiválóak edzés után, amikor a szervezetnek azonnali aminosav ellátásra van szüksége. Azonban, ha egész nap szeretnél izmot építeni, akkor egy olyan fehérjeforrásra van szükséged, amely nem azonnal, hanem egész nap ellát aminosavakkal.

SAN_WebGraphics_Casein_1.pngA megfelelő fehérje az izmok folyamatos táplálásáért 

A micelláris kazein és tejfehérje-koncentrátum lassan emésztődnek, így hosszú időn keresztül látják el az izmokat fehérjével. A micelláris kazein izomépítő aminosavakkal látja el a szervezetet akár 7 órán keresztül, és pontosan ezért a 100% CASEIN FUSION legfőbb összetevője. A termék segítségével nappal és éjszaka egyaránt izmot fogsz építeni! 

Adagolás: Egy adag (36,7 g) fogyasztása ajánlott lefekvés előtt.

Összetétel: 

Amount per36.7 gr100 gr
Kilocalories156425.07
Kilojoule652.701778.47
Calories from Fat3698.09
Total Fat4 gr10.90 gr
- Saturated Fat5 gr13.62 gr
Cholesterol20 mg54.50 mg
Sodium140 mg381.47 mg
Total Carbohydrate5 gr13.62 gr
- Dietary Fiber1 gr2.72 gr
- Sugars1.5 gr4.09 gr
Protein25 gr68.12 gr
Calcium690 mg1880.11 mg

Other ingredients
Custom Protein Matrix Comprised Of Micellar Alpha and Beta Caseins And Caseinates {Cow}, Undenatured Milk Protein Concentrate (Rich In Lactoferrin) {Cow}, Sunflower Oil, Sodium Caseinate (A Milk Derivative), Natural And Artificial Flavors (Maltodextrin, Dextrose, Silicon Dioxide, Microcrystalline Cellulose, Propylene Glycol, High Fructose Corn Syrup), Mono And Diglycerides, Dipotassium Phosphate, Tocopherols, Sodium Chloride, Sucralose, Guar Gum, Xanthan Gum and Acesulfame-K

Allergen Information
Contains Milk And Soybean


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.