Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - NITRO TECH RIPPED - ADVANCED WHEY PEPTIDES & ISOLATE PLUS WEIGHT LOSS FORMULA - 2 LBS - 908 G (ND)

Új termék

Bemutatjuk a Nitro-Tech RIPPED formulát, a valódi fehérje-zsírégető kombinációt!

Bővebb leírás

12 250 Ft‎

Egyéb információ

96739.jpg

A MuscleTech ezt a páratlan formulát arra tervezte, hogy ultratiszta fehéjéhez juttasson és közben valódi zsírégetést biztosítson számodra. A versenytársaival szemben a Nitro Tech RIPPED pontosan a klinikailag tesztelt robusta kávékivonat mennyiséget tartalmazza, melyet két független, embereken végzett kutatás eredménye is alátámaszt.

A Nitro-Tech Ripped először is 30 gramm tejsavó-peptidekből és izolátumból álló fehérjekeveréket biztosít, de itt nem álltak meg a MuscleTech kutatói, ezért a formulát CLA-val, MCT olajokkal, karnitin tartráttal, zöldtea kivonattal, csipkebogyó kivonattal, barnamoszattal és robusta kávékivonattal tették még tökéletesebbé.

Adagolás:

Egy adagot (43g) fogyasszon napi két alkalommal, 3 dl vízben feloldva, lehetőleg főétkezések előtt fél órával.

Összetétel:

Amount Per Serving % Daily Value
Calories170  
Calories from Fat35  
Total Fat4 g6%*
Saturated Fat2 g10%*
Cholesterol85 mg28%
Total Carbohydrate4 g1%*
Sugars1 g
Protein30 g60%*
Vitamin C5 mg8%
Calcium210 mg21%
Iron.72 mg5%
Sodium135 mg6%
Ripped+ Matrix  
L-Carnitine L-Tartrate500 mg
CLA (Conjugated Linoleic Acid)250 mg
C. canephora robusta extract (bean) (Robusta Coffee)200 mg
Standardized for 45% Chlorogenic Acids  
Green Tea Extract (as Camellia sinensis) (leaf)100 mg
Standardized for 15% EGCG  
Rose Hip Extract (as Rosa canina) (fruit)100 mg
Kelp (as Laminaria digitata) (steam and leaf)20 mg
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Daily Value not established.
Other Ingredients: Isolate Protein & Peptide Blend (Whey Peptides, Whey Protein Isolate, Whey Protein Isolate 97%), Cocoa (Processed with Alkali), Natural and Artificial Flavors, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Soy, or Sunflower Lecithin, Flaxseed, Medium Chain Triglycerides, Silicon Dioxide, Salt, Sucralose, Acesulfame-Potassium. Contains milk and soy ingredients. Proce


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.