Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - NITRO TECH NIGHTTIME - POWERED BY 100% MICELLAR WHEY - 2,0 LBS - 908 G

Új termék

12 900 Ft‎

Egyéb információ

A MuscleTech NITRO-TECH NIGHTTIME-ot arra tervezték, hogy alvás közben segítse az izmokat regenerálódni és növekedni. Más lassú felszívódású fehérjemátrixokkal szemben a Nitro-Tech Nighttime egyáltalán nem tartalmaz kazeint. Helyette egy új fejleszésű, különleges fehérjét alkalmaz, mely egyesíti a tejsavófehérje előnyeit a kazein fokozatos felszívódásával, megalkotva a tökéletes anabolikus környezetet az izomépítéshez. A kazein jó - de a micelláris tejsavó jobb Évtizedek óta kedvelik és használják a sportolók a lassú felszívódású fehérjét tartalmazó kiegészítőket, ugyanos ezek gélt képeznek a gyomorban és aminosavaikat hosszú idő alatt bocsátják ki. Ez ideális olyan időszakokban, amikor sokáig nem jut a szervezet fehérjéhez, például éjszaka. A kazein erre kiváló, bár a biológiai értéke csak 77, míg a tejsavó fehérje 104-es értékkel bír. És itt jön a csavar egy fejlett polimerizációs technológiával dupla molekulasúlyú tejsavó részecskét sikerült alkotni, melynek az aminosav felszabadulási ideje hosszabb, így ugyanolyan hosszú ideig juttat aminosavakat a véráramba, mint a kazein. A micelláris tejsavó magasabb BCAA és főleg leucintartalma pedig annyit jelent, hogy magasabb szintű fehérjeszintézist vált ki, így hatékonyabb lesz a regeneráció és izomépítés. Adagolás Egy adag (37g) fogyasztása ajánlott lefekvés előtt. Összetétel Servings Per Container Approx. 25 Amount Per Serving Daily Value Calories 140 Calories from Fat 20 Total Fat 2 g 3 Saturated Fat 1.5 g 8 Cholesterol 85 mg 28 Total Carbohydrate 6 g 2 Sugars 1 g Protein 25 g 50 Vitamin A 127 IU 3 Calcium 235 mg 24 Sodium 150 mg 6 Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Daily Value not established. Ingredients Micellar Whey, Maltodextrin, Natural Flavors, Salt, Soy, or Sunflower Lecithin, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Acesulfame-Potassium, Sucralose. Contains milk and soy ingredients. Processed in a facility that processes egg, fish, tree nut, and wheat ingredients.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.