Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CYTOSPORT - MUSCLE MILK PRO SERIES 50 - LEAN MUSCLE MEGA PROTEIN POWDER - 1152 G (NA)

Új termék

A LEAN LIPIDS™ egy különleges keverék, repceolaj és napraforgó olaj közepes láncú trigliceridekkel, melyek a többi zsírhoz képest gyorsabban hasznosulnak energiaként és kevésbé jellemző, hogy testzsírként raktározódjanak.

Bővebb leírás

10 000 Ft‎

Egyéb információ

Tudjuk, hogy feszegeted a határaid. A Muscle Milk Pro Series 50 nem kevesebb mint ötven gramm fehérjével támogatja a regenerálódást és izomépítést a legkeményebb edzések után is.

  • 50 gramm csúcsminőségű fehérje
  • regenerálódás és tápanyag az izomépítéshez
  • adagonként 310-320 kalória - íztől függően
  • 20 létfontosságú vitaminnal és nyomelemmel
  • gluténmentes
  • tiltott összetevőktől mentes
  • NSF® Certified for Sport®

Adagolás:

Fogyasszon 1 vagy 2 adagolókanál Muscle Milk Pro Series 50 fehérjeport, adagonként 250 ml vízben elkeverve.

Összetétel:

Amount Per 1 Scoop (41.2g)
Calories160       
Calories from Fat25       
%DV *
Total Fat2.5 g3%
Saturated Fat1 g5%
Trans Fat0 g      
Polyunsaturated Fat0 g      
Monounsaturated Fat1.5 g      
Cholesterol25 mg8%
Sodium105 mg4%
Potassium260 mg7%
Total Carbohydrate9 g3%
Sugars1 g      
Protein25 g50%
Vitamin A15%
Vitamin C15%
Calcium35%
Iron15%
Vitamin D15%
Vitamin E15%
Thiamin15%
Riboflavin15%
Niacin15%
Vitamin B615%
Folate15%
Vitamin B1215%
Biotin15%
Pantothenic Acid15%
Phosphorus25%
Iodine15%
Magnesium15%
Zinc15%
Copper15%
Chromium40%
Not a Significant Source of Dietary Fiber.
* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
Ingredients
Protein Blend (Milk Protein Isolate, Calcium Sodium Caseinate, Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate, Lactoferrin, L-Glutamine, Taurine), Maltodextrin, Sunflower Oil, Natural And Artificial Flavors, Less than 1% of: Medium Chain Triglycerides, Potassium Chloride, Canola Oil, Inulin, Magnesium Oxide, Acesulfame Potassium, Soluble Corn Fiber, Potassium Bicarbonate, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Soy Lecithin, Sucralose, Dl-Alpha Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Dicalcium Phosphate, Ferrous Fumarate, Vitamin A Palmitate, Niacinamide, Zinc Oxide, Copper Gluconate, D-Calcium Pantothenate, L-Carnitine, Cholecalciferol, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamine Mononitrate, Riboflavin, Chromium Chloride, Folic Acid, Biotin, Potassium Iodide, Cyanocobalamin.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.