Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

DYMATIZE - ISO 100 - 100% HYDROLYZED WHEY PROTEIN ISOLATE - 5 LBS - 2250 G (ND)

Új termék

Megújult 0g szénhidráttartalmú fehérje... ami ráadásul nagyon ízletes!

Bővebb leírás

21 750 Ft‎

Egyéb információ

alt

A Dymatize ISO-100 neve a proteinforrásából származik, a 100% Tejsavó Protein Izolátumból. Ha csak nem orvosi területen dolgozol, akkor valószínűleg soha sem láttál még ehhez fogható proteint azelőtt.

A legtöbb gyártó azt "állítja", hogy Tejsavó Protein Izolátumot használnak, de egy adaggal a Dymatize ISO-100-ból, és azonnal látni, ízlelni és még érezni is fogod a különbséget. A mi Tejsavó Protein Izolátumunkat a tökéletesség horizontján gyártjuk, 100%-osan hidrolizált és instantizált, és nem kevesebb, mint 5 minőségteszten megy keresztül. Mind a laktóz, mind pedig a zsír el lett távolítva az ISO-100-ból, amitől semmi más nem marad neked, mint a kapható legkönnyebben emészthető, asszimilálható és legjobb bio-elérhetőséggel rendelkező proteinforrás.

Mi tudjuk, hogy a maximális protein-felhasználás elengedhetetlen az izom-regeneráció támogatásához és a pozitív nitrogénegyensúly fenntartásához, ami életbe vágó az intenzív edzések közben. Nincs magasabb minőségű protein az ISO-100-nál, vagyis biztos lehetsz abban, hogy az izmaidat a lehető legjobban ellátod.

Nézd meg a statisztikai adatokat: minden egyes adag bámulatos mennyiségű, 24 gramm proteint tartalmaz "0" Szénhidráttal és "0" Zsírral. Nézd meg jobban. Látni fogod, hogy mindez egy körülbelül 28 grammos adagban, ami az ISO-100-at 86%-os proteinné teszi a súlya szerint! Semmilyen piacon lévő szer sem versenyezhet a mi formulánkkal, még csak meg sem közelíti.

A Dymatize Whey Protein Isolate aprólékos gonddal végzett gyártása teszi lehetővé az "azonnali elkeverhetőséget". El sem hiszed, hogy milyen gyorsan feloldódik a Dymatize ISO-100. Ultra tisztasága és zéró laktóztartalma miatt a Dymatize ISO-100 a legkönnyebben emészthető protein a piacon. A Dymatize ISO-100 tökéletes az alacsony szénhidráttartalmú diétákhoz.

Adagolás:

Add egy adagolókanál tartalmát kb. 2,5 dl vízhez. A maximális eredmény érdekében igyál napi 3 adagot.

Összetétel/

Supplement Facts

Serving Size 1 Scoop (28g)

Servings Per Container 32/81

Amount Per Serving

% DV*

Calories

106

 

Calories From Fat

0

 

Total Fat

0g

0%

Saturated Fat

0g

0%

Trans Fat

0g

 

Cholesterol

0mg

0%

Sodium

50mg

1%

Total Carbohydrate

1g

0%

Dietary Fiber

0g

0%

Sugars

0g

 

Protein

24g

 

Vitamin A

 

0%

Calcium

 

6%

Vitamin D

 

0%

Copper

 

0%

Vitamin C

 

10%

Magnesium

 

0%

Iron

 

0%

Vitamin B6

 

0%

Typical Amino Acid Profile Per Serving 

L-Alanine

1,100mg

 

L-Aspartic Acid

2,350mg

 

L-Glutamic Acid

4,450mg

 

L-Histidine

440mg

 

++ L-Leucine (BCAA)

2,825mg

 

++ L-Methionine

425mg

 

L-Proline

1,550mg

 

++ L-Threonine

1,700mg

 

L-Tyrosine

550mg

 

L-Arginine

575mg

 

L-Cystine

450mg

 

Glycine

450mg

 

++ L-Isoleucine (BCAA)

1,975mg

 

++ L-Lysine

2,000mg

 

++ L-Phenylalanine

650mg

 

L-Serine

1,225mg

 

#++ L-Tryptophan

450mg

 

++ L-Valine (BCAA)

1,850mg

 

++ Essential Amino Acids # Naturally Occurring. Not Added Or Manufactured.
* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet

Ingredients:
Whey Protein Isolate, Cocoa, Lysophosphatidylcholine (LPC), CMC Gum, Xanthan Gum, Potassium Chloride, Natural And Artificial Flavors, Sucralose


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.