Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

FA - WHEY PROTEIN - 2270 G (HG)

Új termék

Whey Protein fehérje készítmény a legjobb minőségű tejsavó fehérje-koncentrátumot tartalmaz

Whey Protein emésztőenzimekkel (Aminogen) van kiegészítve.

TÁJÉKOZTATÁS: Egyes ízek a megszokott, míg mások már az új, 2016-os csomagolással érkeznek, azonban a termék összetétele nem változott!

Bővebb leírás

11 900 Ft‎

Egyéb információ

A Fitness Authority Whey Protein fehérje készítmény a legjobb minőségű, Írországból eredő tejsavó fehérje-koncentrátumot tartalmazza. A tejsavó fehérje hatékonyságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb fehérje. Magas biológiai értékének (BV=104), glikogén, BCAA, Glutamin tartalmának köszönhetően a vezető fehérje források közé tartozik. Ez a természetes eredetű, könnyen oldódó termék öt különböző ízben létezik .

Whey Protein emésztőenzimekkel (Aminogen) van kiegészítve, amelyek biztosítják a termék maximális hasznosulását, növelik a komfortérzetet emésztés közben, és gyorsítják hatását. Az Aminogen a következő enzimeket tartalmazza:

Proetáz - a fehérjét könnyen felszívódó aminosavakká alakító enzim

Laktáz - a laktóz, tejcukor lebontásáért felelős enzim, amelyek azokért a kellemetlen mellékhatásokért(puffadás, felfúvódás) felelősek, amik egyéb esetekben a fehérjekoncentrátumok velejárói

Lipáz - az emésztőrendszerben a zsírokat lebontó enzim

Adagolás: szükség szerint 1-2 mérőkanál 250-500ml hideg tejben vagy vízben feloldva. A maximális hatás érdekében fogyassza napi 2-4 alkalommal.

 

Nutrition facts

Serving size: 1 scoop (32g)
Servings per container: 28 (908 g), 71 (2,27 kg) or 142 (4,5 kg)

Nutrition Value100 g (% RDA)32 g (% RDA)
Energy [kJ/kcal]1657/392530/125
Protein [g]6320,2
Carbohydrates [g]18,35,9
of which sugar [g]17,65,6
Fat [g]7,32,3
of which satuartes [g]5,31,7
Fibre [g]0,60,2
Sodium [g]0,240,077
Calcium [g]500 (63)160 (20)
Phosphorus [mg]400 (57)128 (18)
% RDA - Recommended Dietary Allowance
Aminogen(R) is registered trademark of Triarco Industries and is protected by U.S. Patent No. 5, 387, 422

Ingredients: Whey protein concentrate, cocoa (only in chocolate's flavours), soy lecithin (emulsifier, only in chocolate's flavours), flavours, stabiliser (carboxymethylcelulose), Aminogen(R) (digestive enzyme complex ), natural colours (carmine, carotene, caramel, chlorophyll, concentrate of red beet juice - depends on flavour), sweeteners (acesulfame K, sucralose).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.