Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

QNT SPORT – EASY BODY PROTEIN SHAKE – 330 ML

Új termék

Az EASY BODY PROTEIN SHAKE magas fehérjetartalmának és innovatív csomagolásának köszönhetően meg fog változni a véleményed a diétázásról! 

Bővebb leírás

650 Ft‎

Egyéb információ

91087.jpg

Többé nem kell kevergetned a fehérjét! Az EASY BODY fehérjeitala 20 gramm fehérjét tartalmaz, valamint szívószálat a könnyű fogyaszthatóság érdekében. Rendkívül ízletes és tápláló tápanyag összetételének köszönhetően, sokkal könnyebb lesz kivárni a következő étkezést!

Összetétel:

Amount per330 ml100 ml
Kilocalories13942.12
Kilojoule581.58176.24
Protein20 gr6.06 gr
Carbohydrate13.8 gr4.18 gr
Fat0.4 gr0.12 gr

Other ingredients
Skimmed milk, water, milk protein concentrate, flavoring, sweeteners E902, E950, E954, vanillin, color E101.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.