Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NEW WHEY - LIQUID PROTEIN - 12 x 112 ML

Új termék

Forradalom a fehérjekiegészítésben! A New Whey folyékony fehérje 42 gramm tiszta proteint tartalmaz egy adagban!

Bővebb leírás

15 500 Ft‎

Egyéb információ

85893.jpg

 Nem tartalmaz szükségtelen kalóriákat, szénhidrátokat vagy zsírokat, mint a fehérjeszeletek, és nem kell vele szenvedni, mint egy fehérje shake elkészítésénél. Bárhová magaddal viheted, felbontás után azonnal fogyasztható!

A New Whey Liquid Protein a legkényelmesebb fehérjetartalmú táplálékkiegészítő. Nagyszerű íze van, és mindössze 112 ml. Nem kell keverni, hűteni és a műanyag miniflakon gyakorlatilag törhetetlen. Sosem volt még ilyen gyors a fehérjebeviteled: mindössze 3 másodperc alatt elfogyaszthatod a 42 gramm minőségi fehérjét tartalmazó ízletes nedűt!

A New Whey Liquid Protein biohasznosulása sokkal jobb mint a hagyományos tejsavófehérje formuláké, az emésztőrendszeren való áthaladás sebessége miatt. A gyors áthaladás felszívódási zavarhoz vezethet. További probléma lehet a denaturált fehérjemolekulák felszívódása, melyek a pasztőrizált fehérje italokban vagy fehérjeszeletek készítése közben alakulnak ki a hő vagy savas közeg hatására. Ezekkel szemben a New Whey Liquid Protein különlegesen hőstabil, mert teljes mértékben peptidekből áll.

A New Whey Liquid Protein szabadalmaztatás alatt álló formulája három kiváló fehérjeforrást tartalmaz, annak érdekében, hogy teljes értékű és magas biohasznosulású is legyen egyszerre. Elengedhetetlen hogy egy fehérje termék teljes értékű legyen, azaz minden esszenciális aminosavat a megfelelő mennyiségben tartalmazzon. Ugyanis a nem teljes értékű fehérje készítmények nem megfelelően segítik az izomépítést. A legjobb minőség érdekében a New Whey Liquid Protein alapanyagai enzimatikus hidrolizáláson vagy peptidekre bontáson esnek át, hogy minden létező fehérjepornál, fehérjeszeletnél, vagy fehérje italnál jobb biohasznosulási mutatóval rendelkezzen.

Adagolás:

Fehérje igényednek megfelelően fogyassz fél üveg (56 ml= 24 g protein) vagy egész üveg (112 ml= 42 g protein) New Whey Liquid Proteint bármikor, amikor extra fehérjére van szükséged. Maximális adagja 3 üveg 24 óra alatt.
Összetétel:
Amount Per Serving% Daily Value *
Calories180      
Total Fat0 g0%*
Total Carbohydrate2 g1%*
Sugars0 g0%*
Protein42 g84%*
Sodium100 mg4%
Potassium50 mg1%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
Ingredients:
Water, Complete Protein Matrix (NWN Proprietary Blend Of Collagen Protein Isolate, Whey Protein Isolate, Casein Protein Isolate), Phosphoric Acid, Natural And Artificial Flavor, Sucralose, Sodium Hexametaphosphate, Acesulfame Potassium, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Yellow 5, And Yellow 6, Red 40, And Blue 1, Calcium Disodium Salt.
CONTAINS: MILK
Complete Source Of Protein Containing All Essential Amino Acids For A Balanced Diet.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.