Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NUTRABOLICS - FIGHTER FOOD - 2,38 LBS - 1,08 KG

Új termék

A FIGHTER'S FOOD a tökéletes fegyver, minden harcos számára, aki nem ismer kompromisszumokat, aki gyors, egyszerű, de egyben teljes körű megoldást keres mindennapi tápanyagigényének biztosítására! 

Bővebb leírás

9 051 Ft‎

Egyéb információ

CSAK ANNYIRA LEHETSZ ERŐS, AMENNYIRE ERŐS A TÁPLÁLKOZÁSOD!

A legkeményebb sportolók tudják, hogy a siker záloga az a kemény munka, amit nap, mint nap megteszel a célod elérése érdekében! Ez azonban nem csupán kőkemény és gyomorforgató edzésekről szól, nem csupán a fizikai határaid feszegetéséről, hanem arról, ami biztosítja az edzések üzemanyagát, ami biztosítja, hogy úgy edz és harcolj, mint egy démon, ami biztosítja, hogy a tested a maximumon pörögjön...ez pedig nem más, mint a mindennapi táplálkozásod! Az, hogy mivel táplálod a tested meghatározza, hogy mire leszel képes az edzéseken és a meccseken! Ha a táplálkozásodban nem vagy legalább annyira céltudatos és kompromisszumokat nem ismerő, mint az edzéseidben...akkor előbb vagy utóbb az edzéseidben is kompromisszumokra kényszerülsz, ha akarod, ha nem! Ez az, ami elválasztja a bajnokot a többiektől! Ha bajnok akarsz lenni, akkor NEM ISMERHESTZ KOMPROMISSZUMOKAT!

Fighter's Food TAKTIKA: a leggyengébb láncszem megerősítése a kompromisszumok nélküli teljesítménytől!

A gyakori, tápanyag dús étkezési rend nem egy opció az igazi harcosok számára, hanem KÖTELEZŐ! A FIGHTER'S FOOD az a tudományos precizitással összeállított tápanyag komplex, ami ellátja a tested mindazzal, amire a kőkemény edzésekhez szükséged van! Nincs szükséged konyhára, sütőre, csak vízre és egy shakerre!

Fighter's Food JELLEMZŐK: fehérjék, szénhidrátok, rost, gyümölcs- és zöldségkivonat

Egy keményen edző sportoló szervezete állandó változásban van, anabolikus (izomépítést szolgáló) és katabolikus (izomlebontást jelentő) periódusok váltják egymást. E folyamatok kiegyensúlyozása jelenti a különbséget a fejlődés és stagnálás között.

Keresztáramú mikroszűrt tejsavó fehérje izolátum - szemben az alsóbbrendű ioncserélt forrásokkal, melyek károsítják a biológiailag értékes fehérjefrakciókat, az IsoBolic alacsony hőmérsékleten, természetes pH tartományban keresztáramú mikroszűréssel előállított tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely tökéletesen konzárválja a tejsavó fehérje biológiai aktivitását.

Tejsavó fehérje hidrolizátum - egy speciális enzimatikus bontás segítségével a tejsavfehérjét rövidebb peptidekre bontjuk, melynek nyomán a kritikus aminosavak rendkívül gyorsan haladnak a gyomron keresztül, erülnek a véráramba és szállítódnak a dolgozó izmokhoz!

Fagyasztva szárított gyümölcs és zöldségkeverék - fagyasztva szárítás eltávolítja a gyümölcsök és zöldségek nedvességtartalmát, miközben azok bel tartalmi értékét tökéletesen konzerválja! Így a vitaminok, antioxidánsok és egyéb fitotápanyagok rendkívül koncentrált elegyét kapjuk! Ez egy rendkívül erőteljes keverék!

Rost komplex - a szervezet optimális működéséhez elegendő rostot kell fogyasztanod. A FIGHTER'S FOOD gondoskodik mind a vízben oldódó, minden a vízben nem oldódó rostokról, melyek elégséges bevitele javítja az emésztőrendszer működését és tökéletesíti a FIGHTER'S FOOD tápanyag komplexének hasznosulását!

Multifunkcionális szénhidrátkomplex viaszos kukoricakeményítő kivonattal (Waxy Maize) - Az edzésekhez szükséges üzemanyag ellátás biztosítása alapvető és megkerülhetetlen. viaszos kukoricakeményítő egy egyedülálló szénhidrátforrás, mely gyorsabban jut át a gyomron és kerül a véráramba, mint bármilyen más forrás. Nem okoz gyomorpanaszokat és egyfajta pumpaként húzza magával az egyéb tápanyagokat.

A FIGHTER'S FOOD a tökéletes fegyver, minden harcos számára, aki nem ismer kompromisszumokat, aki gyors, egyszerű, de egyben teljes körű megoldást keres mindennapi tápanyagigényének biztosítására! 

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.