Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - OMEGA 3 - HIGH CONCENTRATION OF EPA AND DHA - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

Az omega-3 zsírsavak az állóképességi és erősportokban is a teljesítmény fokozásának hatékony eszközei.

Bővebb leírás

3 550 Ft‎

Egyéb információ

Az omega 3 zsírsavak csökkentik az izomzat lebomlását és gyorsítják a regenerálódást.  Csökkentik a koleszterinszintet és a vérkeringési rendellenességeket. Az omega 3 zsírsavak szerepe a gyulladásos folyamatok csökkentésében vitathatatlan.

A halak szervezetében gyakran fordulnak elő toxinok, higany, PCB, dioxin, amelyek egészségkárosító hatást fejthetnek ki. A Reflex Omega 3 zsírsavak előállításakor a minőség és a tisztaság folyamatos ellenőrzésekkel biztosított, gyártási folyamat során minden szennyeződést eltávolítottunk. 

Adagolás: 2 kapszula naponta kétszer, étekzés során

Összetétel:

62307.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.