Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

GYMSTICK - CORE TWISTER BOARD - FORGÓ EDZŐ PLATFORM

Új termék


 forgó "Core Twister" platform kiváló alakformáló eszköz, otthonra és fitnesz stúdiókba egyaránt.

Bővebb leírás

6 250 Ft‎

Egyéb információ

A Gymstick korong használata aktiválja a mély izmokat és az felgyorsítja az anyagcserét, segítségével célzott gyakorlatok végezhetőek a has, comb és csípő részein. Biztonságos, csúszásmentes kialakítással rendelkezik. Maximális terhelhetősége 100 kg.

Technikai adatok:

 - Méret: 29,5 x 29,5 x 3,5 cm

 - Súly: 0,78 kg

 - Szín: szürke/fehér

 - Anyag: TPR

 - Maximális terhelhetőség: 100 kg

A Gymstickkorong használata aktiválja a mélyizmokat és az felgyorsítja az anyagcserét, segítségével célzott gyakorlatok végezhetőek a has, comb és csípő részein.Biztonságos, csúszásmentes kialakítással rendelkezik. Maximális terhelhetősége 100 kg. Technikai adatok - Méret 29,5 x 29,5 x 3,5 cm - Súly 0,78 kg - Szín szürke/fehér - Anyag TPR - Maximális terhelhetőség 100 kg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.