Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ADIDAS TRAINING - CORE ROLLER WHEEL - HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉK - 1 PÁR

Új termék

Haladó sportolóknak tervezett hasizom erősítő. A két külön egység független mozgása olyan stabilzáló izmokat is aktivál, melyet más eszközök nem tudnak megfelelően terhelni.

Bővebb leírás

12 500 Ft‎

Egyéb információ

ADIDAS TRAINING - CORE ROLLER WHEEL - HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉKErősítsd a "core" izmokat, hogy az egész tested erősebb legyen! Az Adidas Core Roller minden szögből dolgoztatja a hasizmokat, a derék és alsó hát izmait.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.