Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CFL EQUIPMENT - PRO AB ROLLER - HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉK

Új termék


Puha markolattal szerelt, "dual wheel" típusú haskerék, maximum 125 kg-os terhelhetőséggel.

Bővebb leírás

2 500 Ft‎

Egyéb információ

A haskerék használatával elsősorban a hasizmok és a törzs izmai kapnak terhelést. Másodlagos terhelés éri a hát-, és mellizmokat, valamint a karokat.

Kezdők térdelő helyzetből indulva, haladók álló helyzetből is végezhetik a hasizom erősítését.

A haskerék csak 4 alkatrészből áll és néhány másodperc alatt összeszerelhető: a fém rúdra az egyik markolat gyárilag fel van szerelve, erre kell felhúzni mindkét kereket, majd a markolat másik felét. és végül ütközésig összetolni.

Tájékoztatás: A markolat puha szivacs burkolata a szűk gyári csomagolásban enyhén megnyomódhat, ilyen esetben a deformáció néhány használat után szinte teljesen helyreáll, a termék funkcionalitását nem befolyásolja.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.