Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ADIDAS TRAINING - AB WHEEL - HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉK - FEKETE

Új termék

Csúcsminőségű fitnesz kiegészítő a has és a törzs izmainak erősítésére.

Bővebb leírás

6 500 Ft‎

Egyéb információ

Az eredeti Adidas haskerék 18 cm átmérővel, gumírozott, közepesen széles futófelülettel és kényelmes fogantyúkkal készült.

Használja rendszeresen hasizmai erősítésére, legyen akár kezdő, akár haladó, a hasizom kerék a megfelelő terhelést tudja biztosítani a szükséges fejlődéshez.

Előnyei:

  • gyors és hatékony hasedzést tesz lehetővé
  • segít a szeparáltabb, mélyebb hasizmok építésében 
  • egyaránt megdolgoztatja az alsó és felső izomrostokat és az oldalsó hasizmokat is


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.