Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER SYSTEM - ANKLE STRAPS PS 3410 - BOKAPÁNT (HG)

Új termék

Megerősített bokapánt, fém karikával. Edzőgéphez, vagy más súlyhoz rögzíthető.

Bővebb leírás

2 400 Ft‎

Egyéb információ

Erősítse és formálja combjait, fenekét és csípőjét a bokapánthoz erősített terhelés (pl. kábeles edzőtermi gép)

segítségével neoprén belsővel a biztonság és komfort érdekében erős nylon anyag a könnyű edzésekért acél dupla karika, mely kompatibilis minden edzőgéppel állítható tépőzár

minden boka mérethez alkalmas

Megerősített bokapánt


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.