Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER SYSTEM - PUSH UP STAND - FEKVŐTÁMASZ ÁLLVÁNY- PS 4005 (HG)

Új termék

Minőségi fekvőtámasz állvány kényelmes neoprén bevonatú fogantyúkkal.

Bővebb leírás

3 250 Ft‎

Egyéb információ

A Power System fekvőtámasz szett 2 db erős acélvázas keretet tartalmaz, a markolati résznél neoprén bevonattal, a talpaknál gumibevonattal. Minden edzettségi szinthez alkalmas.

Méretek:

hosszúság 22 cm (a szivacs markolat 11,5 cm), talpak szélessége 18 cm ebből 5-5 cm a szélén gumírozott, magasság 15 cm.

Erős, stabil konstrukció, hordozható, kompakt kialakítás


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.