Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER SYSTEM - NEOPRENE ANKLE WEIGHTS - 2 x 1 KG - BOKASÚLY (HG)

Új termék

A Power System bokasúly növeli a terhelést séta, futás, edzés alatt, ezáltal elősegíti a hatékonyabb erősítést, valamint többlet kalóriafelhasználást biztosít a fizikai tevékenységek során.

Bővebb leírás

3 200 Ft‎

Egyéb információ

A POWER SYSTEMneoprénbokasúlyaz ergonómikus kialakításnakköszönhetőennagyon kényelmesés kellemesviselet.Aneoprénburkolatú súlyokbelsejébenhomoktöltetvan. Sokoldalú,praktikusés a könnyen használhtó. Technikai adatok súlya 2 x 1 kg neopren külső borítás homok súly biztonságos tépőzár neopren mérete 25 cm, szélesség 9 cm, maximális kerület 33 cm csuklóra is erősíthető szín szürke-narancs


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.