Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

USP LABS - PRIME - THE ULTIMATE MUSCLE PILL - 120 KAPSZULA (HG)

Új termék

Az USP labs Prime két nagyon erős, új összetevőt kombinál. Az első a Tribulus Acquaticus kivonat, a másik az úgynevezett Terminella chebula - erős anabolikus adaptogén.

Bővebb leírás

16 900 Ft‎

Egyéb információ

 

Milyen eredményeket várhatunk az USP Labs Prime-tól?

Folyamatos izomnövekedést - ugyanakkor ez a hormon szinteket nem érinti, és ezért nincs "drop-off" hatás. Nem okoz étvágycsökkenést.
Páratlan erőnövekedés, elképesztően gyors regeneráció - akkor is olyan érzésed van, mintha két hete pihennél, ha egy nappal korábban életed legkeményebb edzése zajlott.
Kőkemény izmok - a dopping tesztek esetében is biztonságos - természetes összetevőket tartalmaz.

Felhasználói vélemények alapján várható hatások:?1. hét - általános jókedv, motiváltság, jó hangulat, még azokon a napokon is, amikor egyébként semmi kedved nem volna edzeni.? 2.-3.hét - növekvő energiaszint, keményebb, teltebb izmok, jobb erőnlét. Bizonyos gyakorlatok könnyebbnek tűnnek, mint korábban. A  pihenőidő lerövidül a sorozatok közt, nagyobb súlyokat használsz. A kardio terhelhetőség is fokozódik.? 4-5.hét Az energiaszint tartósan magas, a környezet is észleli a változást.? 6.hét - komoly,valódi izomtérfogat növekedés. Masszív, kőkemény, sűrű izmok. Az egész test változik.  ?

1 adag tartalma1 kapszula
Proprietary Blend++800mg
(Tribulus Aquaticus (Stem And Leaf), Chebulic Myrobalan (Bean))

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.